Vrei să susții un workshop?

Completează formularul cu toate informațiile necesare.

Salutare dragilor!

Suntem încântați să vă invităm să vă înscrieți pentru a fi parte din Conferința de Psihoterapie Integrativă sub tema „Între Tradiție și Inovație”. Această conferință oferă un spațiu captivant pentru a explora modalitățile în care tradițiile psihoterapeutice și inovațiile contemporane pot colabora și se pot completa reciproc.

Dacă aveți o perspectivă unică, experiențe practice sau cercetări relevante în domeniul psihoterapiei integrative, vă încurajăm să vă înscrieți pentru a prezenta un workshop captivant. Fie că aduceți în discuție metode tradiționale, abordări moderne sau strategii inovatoare, aceasta este o oportunitate de a împărtăși cunoștințe și de a contribui la evoluția terapeutică.

Așteptăm cu nerăbdare propunerile voastre creative, iar selecția va ține cont de relevanța temei, originalitatea abordărilor și aplicabilitatea practică.

Înregistrați-vă acum pentru a fi parte dintr-o experiență de învățare și conectare profundă în cadrul Conferinței de Psihoterapie Integrativă 2024!

Pentru a vă putea înscrie cu un workshop va invitam sa completati campurile de mai jos, iar propunerea dumneavoastra v-a fi analizata de o comisie științifică și vom reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns.

Echipa ARPI